Επίσκεψη στο πεδίο του Άρεως

Χθες πήγαμε στο πάρκο του Άρεως που είναι λίγο πιο πέρα από το Βυζαντινό Μουσείο.
Μόλις φτάσαμε συναντήσαμε έναν ποντικό.
Μετά κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο διαλέξαμε το μέρος που θα στρώναμε τα πράγματά μας · σε έναν πολύ όμορφο μικρό λόφο. Μετά κάποιες από εμάς κατεβήκαμε να δούμε το πάρκο.
Ήταν πολύ όμορφο, είχε δύο λίμνες - η μία είχε χελώνες και ψάρια ενώ στην άλλη λίμνη είχε πολλές πάπιες που κολυμπούσαν στο νερό.
Επιστρέψαμε στον λόφο και μετά από λίγη ώρα φύγαμε.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο πάρκο ήταν  το χρώμα της λίμνης που ήταν έντονο μπλε.
Ελπίζω να ξανακάνουμε μια τέτοια εκδρομή τώρα που ο καιρός ζέστανε.
ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Την προηγούμενη Πέμπτη πήγαμε όλο το σχολείο ημερήσια εκδρομή στο Πεδίο του Άρεως. Μόλις φτάσαμε η κυρία μάς έδειξε μερικούς χώρους, όταν περπατούσαμε είδαμε έναν αρουραίο μέσα σε ένα ρυάκι. Μετά από λίγο βαρεθήκαμε και η κυρία μας άφησε να πάμε να παίξουμε.
Εγώ η Ελισάβετ, η Θεοδώρα,η Βασιλική , η Χαρούλα και η Κλειώ κάτσαμε σε ένα λόφο που είχε σκιά και κάναμε ένα πικ νικ. Φέραμε φαγητό, πατατάκια και ποπ κορν. Η Κλειώ είχε φέρει ένα σεντόνι για να κάτσουμε, η Θεοδώρα έφερε μία πετσέτα- αλλά όταν ήταν η ώρα να φύγουμε δεν τη έβρισκε. Έπειτα φωνάξαμε την Ανδρομάχη και την Μάγια. Εγώ και η Ανδρομάχη ψάχναμε τον αδελφό της 10 λεπτά. Όταν τον βρήκαμε, τότε μου είπε πως τον ψάχναμε για να τον βγάλει φωτογραφία για να τον δείξει στην μαμά της, επειδή ήταν αστείος.
Λίγο αργότερα ήρθε η κυρία Βούλα και παίξαμε σκοινάκι, τότε όμως ένα παιδάκι έριξε την μπάλα του στο ρυάκι και η κυρία Βούλα πήγε να την βγάλει. Εκεί είχε πάρα πολλές χελώνες και οι τρεις από αυτές έτρωγαν ένα ψάρι. Λίγο πιο πέρα στο ίδιο ρυάκι είδαμε ένα μικρό γλυκό χελωνάκι.
 Ήταν η πιο ωραία εκδρομή που πήγαμε με την τάξη.
ΜΑΓΙΑ

Την Πέμπτη πήγαμε στο Πεδίο του Άρεως με το σχολείο μου.
Το πάρκο ήταν τεράστιο, καταπράσινο και πολύ καθαρό. Εκεί υπήρχαν μικροί και μεγάλοι λοφίσκοι, μί αλίμνη με χελώνες και χήνες και σιντριβάνια.
Στο πάρκο περάσαμε πολύ όμορφα!
Εκεί κάναμε βόλτες, παίξαμε, φάγαμε και κάναμε αστεία.
Το μεσημέρι γυρίσαμε στο σχολείο πολύ χαρούμενοι από την εκδρομή μας!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ι.

Σήμερα πήγαμε στο Πεδίό του Άρεως. Εκεί έπαιξα με τους φίλους μου : τον Γιάννη, τον Λαμπρινό, τον Αλέξη, τον Παναγιώτη, τον Μίμη και τον Αλέξανδρο. Τρέξαμε, παίξαμε ποδόσφαιρο και γελάσαμε. Μου έκανε περισσότρο εντύπωση ότι είχε πολλές χελώνες.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Χθες πήγαμε στο ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ . Είναι ένα δημόσιο πάρκο όπου μπορείς να πηγαίνεις  όποτε θέλεις. Εντύπωση μου έκαναν τα ψάρια της λίμνης. Εκεί είχε πάπιες, χελώνες, ψάρια και γυρίνους. Επίσης είχε πολλά δέντρα και μία παιδική χαρά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ζ.

Στο Πεδίο του Άρεως πήγαμε με τα πόδια και κουραστήκαμε πολύ.
Όταν φτάσαμε κάναμε όλο τον γύρο του πάρκου και είχαμε βρει πάρα πολλά ποντίκια.
Μόλις βολευτήκαμε αρχίσαμε να παίζουμε SURVIVOR. Είχαμε βρει πολλά ονόματα που έπαιζαν κανονικά.
Η καλύβα μας ήταν τέλεια αλλά τα τεταρτάκια μας την έκλεψαν. Μετά βρήκαμε μια άλλη που ήταν πολύ καλά κλεισμένη και κάποια άλλα παιδιά μας έκλεψαν κι αυτήν. Βρήκαμε τότε μια πολύ χάλια: το μόνο που είχε ήταν ένα δέντρο που μας έκοβε τον ήλιο. Ύστερα μας έκλεψαν και αυτήν. Στο τέλος βρήκαμε μια ίδια με την τελευταία. Πιστέψτε με αυτή δε μας την έκλεψαν, αλλά δεν προλάβαμε να παίξουμε, γιατί η κυρία μας μας είπε να κάνουμε σειρές για να φύγουμε.
Παρόλα αυτά μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν μια περιπέτεια.
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ

Την Πέμπτη 3/5/17 πήγαμε στο πάρκο και παίξαμε πολύ ωραία. Τρέχαμε πάνω στους λόγους και κυλούσαμε μετά. Σε ένα πανέμορφο βουναλάκι κάθισα μαζί με τις φίλες μου και λίγο αργότερα ήρθε να μας κάνει παρέα και η κυρία Βούλα. Ήπιαμε ένα κρύο τσάι με 10 καλαμάκια, 10 άτομα και με βαριά καρδιά. Είχε πολλή ζέστη.  Παίξαμε καμάρα και συζητήσαμε για διάφορα. Όταν έπρεπε όμως να φύγουμε δεν ήθελα να αποχωριστώ αυτό το μέρος.
Εύχομαι να ξαναπάω.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Χθες, ημέρα Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 πήγαμε σε ένα πάρκο που λέγεται Πεδίο του Άρεως. Πήγαμε μαζί με όλο το σχολείο.
Εκεί παίξαμε όλοι μαζί. Για παράδειγμα παίξαμε σκοινάκι, μπάλα , τα κορίτσια μας κάνανε μια φάρσα και πολλά άλλα.
Μου άρεσε γιατί πήγαμε στη φύση, επειδή είχε γρασίδι και γιατί πήγε όλο το σχολείο.
ΕΡΜΗΣ

Χτες πήγαμε στο Πεδίο του Άρεως. Πήγαμε με τα πόδια και ήταν κουραστικά. 
Ήταν ένα καταπράσινο μέρος με βουναλάκια, λίμνες με χελώνες, ένα τεράστιο σιντριβάνι και μια παιδική χαρά.
Περισσότερο εντύπωση μου έκαναν κάτι δέντρα που είχαν διάφορα σχήματα κι έτσι ήταν εύκολο ν ακάτσεις πάνω τους.
Αν και είχα ξαναπάει μου άρεσε πάρα πολύ, μακάρι να μην φεύγαμε!
ΛΙΒΙΑ

 Το Πεδίο του Άρεως ήταν γεμάτο με λίμνες που είχαν μέσα χελώνες, πάπιες και ψάρια. Είχε παντού δέντρα και πρασινάδα. Για να διασχίσεις τις λίμνες έπρεπε να περάσεις πάνω από γέφυρες που σε πήγαιναν στην απέναντι πλευρά.
Όταν είχαμε φτάσεις εγώ και οι φίλες μου στρώσαμε ένα σεντόνι κάτω από ένα δέντρο. Μετά βγάλαμε τα φαγητά που είχαμε φέρει μαζί μας. Σε λίγο η Μαρία έβγαλε από την τσάντα της ένα σχοινάκι. Παίξαμε για λίγο μέχρι που σταματήσαμε για να ξεκουραστούμε. Μετά από λίγο σκεφτήκαμε να παίξουμε σχοινάκι στο τσιμέντο έτσι ώστε το σχοινάκι να μη γλιστράει. Τότε προσφέρθηκαν δύό παιδιά να κρατάνε τις άκρες για να παίξουμε. Σε λίγο μαζεύτηκε μια ουρά από παιδιά που ήθελαν να κάνουν. Μετά εγώ με την Ελισάβετ πήγαμε μια βόλτα πίσω από το πάρκο. Μπήκαμε μέσα για να δούμε και μετά βγήκαμε. Όταν γυρίσαμε φάγαμε και ακούσαμε μουσική. Λίγο αργότερα πήγα να παίξω και πάλι σχοινάκι. Μετά από λίγο είδα τα κορίτσια να γράφουν χαρτάκια. Έκαναν μία φάρσα στα αγόρια για έναν κρυμμένο θησαυρό. Μπήκα κι εγώ σε αυτή. Σε λίγο όμως τα αγόρια ήρθαν στο σεντόνι που καθόμασταν για να μας πούνε κάτι. Τότε κατάλαβαν ότι εμείς γράφαμε στα χαρτάια. Μετά διψούσαμε πάρα πολύ και πήγαμε στο καφέ για να αγοράσουμε αναψυκτικά. Σε μισή ώρα θα φεύγαμε γι' αυτό απολαύσαμε το μέρος όσο μπορούσαμε, γιατί σε λίγο θα φεύγαμε. Μετά μας μάζεψαν και φύγαμε για να πάμε στο σχολείο. Πέρασα φανταστικά. Μακάρι να μπορούσα να ξαναπάω!
ΚΛΕΙΩ

Σήμερα με το σχολείο μου πήγαμε στο Πεδίο του Άρεως. 
Το πεδίο του Άρεως είναι γεμάτο χορτάρι και χώμα. Έχει πολλά λοφάκια, μια μεγάλη καφετέρια, μια μεγάλη λίμνη με πάπιες, μια μικρή λιμνούλα με χελώνες και ψαράκια, μια παιδική χαρά, ένα μάτσο γιγάντιες κοτρώνες που μπορείς να κάτσεις, αρκετά μονοπάτια, δέντρα χοντρά που έχουν κλαδιά πολύ χαμηλά στον κορμό ώστε να καθόμαστε και μερικά αδέσποτα σκυλιά και μερικές αδέσποτες γάτες.

Πολλοί από εμάς είχαν φέρει παιχνίδια για να παίξουμε όπως: μικρά επιτραπέεζια, σκοινάκια, μπάλες, λάστιχα, μπλοκ ζωγραφικής και κόμιξ.
Εγώ έφερα ένα λάστιχο, κάρτες ούνο και ένα μπλοκ ζωγραφικής. Με τις φίλες μου παίξαμε λάστιχο, ούνο, ζωγραφίσαμε στο μπλοκ μου, παίξαμε κυνηγητό και πήγαμε στην παιδική χαρά. Πιο πολύ μου άρεσε όταν παίξαμε λάστιχο.
Γυρίσαμε κουρασμένοι αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί όλοι περάσαμε υπέροχα!
ΖΩΗ

Το πάρκο που πήγαμε ήταν πολύ ωραίο, γιατί είχε φύση, κυλικείο και μια λίμνη με ψάρια, πάπιες και χελώνες. Επίσης είχε και μια μικρή παιδική χαρά.
Όταν πήγαμε είδαμε πρώτα τη λίμνη με τα ψάρια, τις χελώνες και τις πάπιες. Μετά πήγαμε να παίξουμε στην παιδική χάρά και παίξαμε μπάλα. Έπειτα εγώ αντάλλαξα κάτι χλαπάτσες που είχα πάρει μαζί μου. Μετά από την ανταλλαγή πήγα να αγοράσω τσιπς που τα μοιράστηκα με τους φίλους μου και τον ξάδελφό μου , τον Αντρέα.
Πέρασα πολύ ωραία εκεί που πήγαμε και κάποτε θα ήξελα να ξαναπάμε. 
Αυτό που μου άρεσε ήταν το πόσο καθαρό ήταν το μέρος.
ΧΑΡΗΣ

 Χθες πήγαμε σε ένα πάρκο κοντά στο Βυζαντινό Μουσείο. Εκεί πήγαμε με τα πόδια και μόλις φτάσαμε εγώ και τα κορίτσια πήγαμε σε ένα λοφάκι. Στρώσαμε κουβέρτες και φάγαμε πολλά φαγητά και παίξαμε.
Μετά είδαμε μια λιμνούλα με πολλές μα πολλές χελώνες και λίγα ψαράκια. Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό, είχε ένα σιντριβάνι με δύο πάπιες και παιδική χαρά. Κοντά στο σιντριβάνι υπήρχε ένα καφενείο. 
Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το τοπίο.
 ΜΑΡΙΑ

Πήγαμε στο πάρκο επειδή έβαφαν το σχολείο. Πήγαμε έξι ώρες, περίπου τη μισή μέρα. Είχε πολύ γρασίδι, μια λίμνη και κάμποσα δέντρα. 
Μου άρεσε πιο πολύ που κάναμε ό,τι θέλαμε.
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Σήμερα πήγαμε στο Πεδίο του Άρεως. Αφήσαμε τις τσάντες μας σε κάτι βράχια που είχε γύρω γύρω δέντρα και μερικά κενά που βγαίναμε. Πήραμε τις τσάντες μας για να βτρούμε άλλο μέρος , αλλά δεν βρήκαμε και όταν γυρίσαμε πίσω μας είχαν κλέψει το μέρος κι έτσι πήγαμε αλλού. Είχε καλαμιές και μέσα στις καλαμιές είχε ένα μικρό χώρο που βάλαμε τις τσάντες μας. Μετά τα κορίτσια μας έκαναν μια φάρσα ότι είχε έναν θησαυρό.
Μου έκανε περισσότερη εντύπωση μια πολύ μικρή χελώνα σαν το δάχτυλό μου.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μόλις φτάσαμε τρέξαν όλα τα παιδιά για να βρουν πού θα βολευτούν, εμείς βρήκαμε ένα ελκυστικό λοφάκι και αράξαμε. Μετά από λίγο αρχίσαμε να παίζουμε ηλεκτρονικά, να ακούμε τραγούδια και να τρώμε. Εγώ πήγα να κάνω μια βόλτα και είδα χελώνες και πάπιες. Όταν πήγα στο λοφάκι είδα έναν σκύλο και άρχισα να τσιρίζω, γιατί φοβήθηκα. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι ήταν καλό το σκυλάκι. Η Κλειώ μας είπε να σκεπάσουμε τα πατατάκια. 
Όταν φεύγαμε ένα αγοράκι μου κλότσησε την πετσέτα μου και την ξέχασα εκεί.
Πέρασα πολύ ωραία!
ΘΕΟΔΩΡΑ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου