Η κυρία Αλεξάνδρα Μητσιάλη στην τάξη μας.

Χθες ήρθε στην τάξη μας η κύρια Μητσιάλη. Της κάναμε τις ερωτήσεις που είχαμε γράψει. Επίσης μας διάβασε   ένα  βιβλίο που είχε γράψει. Αυτό το βιβλίο λεγόταν το << Απίστευτο σχέδιο της Μυρτώς και του Περικλή>>. Μερικά παιδιά ζήτησαν αυτόγραφο από αυτή. Μας είπε και ένα μυστικό. Όταν τελείωνε ένα βιβλίο δεν το έδινε κατευθείαν στον εκδότη αλλά το κρατούσε στο συρτάρι της. Όταν νόμιζε ότι ήταν έτοιμο το έδινε. Εντύπωση μου έκανε το μυστικό της.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ζ.


Την Πέμπτη 1 Ιουνίου ήρθε στο σχολείο μας η συγγραφέας Αλεξάνδρα Μητσιάλη.Είχαμε διαβάσει ένα βιβλίο της, τον Παντοφλίνο .Εκείνη μας είπε πράγματα πολύ ωραία γι' αυτό το παραμύθι.Στο τέλος μας διάβασε λίγο από ένα άλλο βιβλιό της.Μου άρεσε πολύ η επίσκεψή της,γιατί είναι πολύ ωραία να βλέπεις έναν συγγραφέα από κοντά.
ΛΙΒΙΑΤην  Πέμπτη  ήρθε η κ.  Μητσιάλη,    η   συγγραφέας       του  βιβλίου  ‘’Το όνειρο του Παντοφλίνο’’.   Μας   μίλησε  για  τα  βιβλία  της  και  μας  είπε  ότι  χρησιμοποιεί  και   την   φαντασία  της  και  την  πραγματικότητα.  Συζητώντας  για  τον  Παντοφλίνο  μας  είπε  ότι   το  σπίτι του κ. Ευριπίδη,  αλλά  και ο ίδιος  είναι   πραγματικότητα . Αυτό  που μου έκανε  εντύπωση  είναι   ότι   έγραφε  ένα  βιβλίο  για  την  οδύσσεια  και  την  κράτησε δέκα χρόνια   μέχρι  να  το  εκδώσει . Χάρηκα πάρα  πολύ  που  μίλησα  με μια συγγραφέα και  μου  έλυσε  τις  απορίες   για το βιβλίο της.
ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Με την κ.Μητσιάλη περάσαμε ωραία. Στήν αρχή της κάναμε ερωτήσεις όπως γιατι βάλατε για πρωταγωνιστές γάτες και όχι ανθρώπους. Ύστερα, όταν τέλειωσαν οι ερωτήσεις η κ.Μητσιάλη μας διάβασε για λίγο ενα παραμύθι και ύστερα χτύπησε το κουδουνι.
Πιο πολυ μου άρεσε όταν μας διάβασε το παραμύθι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ι.

Η κυρία Μητσιάλη  ήρθε στο σχολείο μας και μάθαμε πολλά πράματα γι ’αυτή. Όπως ότι έχει γάτα και άλλα πολλά. Μας διάβασε ένα παραμύθι και μας είπε ότι  η ιστορία του Παντοφλίνου βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Μου άρεσε που ήρθε μια συγγραφέας στο σχολειό μας και μου έγραψε μια αφιέρωση στο βιβλίο μου.
ΜΑΡΙΑ


Η κυρία Μητσιάλη είναι η πιο ανοιχτή ψυχή που ξέρω. Ήταν εκφραστική, χαρούμενη και ευγενική. Μόλις ήρθε στην τάξη μας, κάθησε και μας είπε για το βιβλίο που είχαμε διαβάσει, τον Παντοφλίνο. Της κάναμε από μία ερώτηση ο καθένας. Για μένα η καλύτερη ερώτηση ήταν αν υπήρχε στην πραγματικότητα το σπίτι του κύριου Ευριπίδη. Μας απάντησε, ότι υπάρχει αυτό το σπίτι και ότι μένει  και η ίδια η συγγραφέας σε εκείνη τη γειτονιά. Κάποια μέρα ένας κύριος που τον έλεγαν Ευριπίδη μπήκε σε ένα παρατημένο σπίτι. Αποφάσισε να μείνει εκεί. Στη γειτονιά κατοικούσαν πολλές γάτες. Δίπλα υπάρχει και ένα βιβλιοπωλείο που το έχει μία κυρία, η Στέλλα. Περάσαμε πολύ ωραία με την κυρία Μιτσιάλη και ελπίζει, όπως και εγώ, να σωθεί το σπίτι του κύριου Ευριπίδη, που τώρα είναι πια ερείπιο.
ΚΛΕΙΩ


 Την Πέμπτη η κ. Μητσιάλη επισκέφτηκε την τάξη μας. Της κάναμε ερωτήσεις που θέλαμε να μάθουμε για το βιβλίο που διαβάσαμε «Το όνειρο του Παντοφλίνου». Η δικιά μου ερώτηση ήταν η εξής «Γιατί ονομάσατε τον πρωταγωνιστή Παντοφλίνο;». Μετά μας διάβασε το βιβλίο «Το απίστευτο σχέδιο της Μυρτώς και του Περικλή!». Ήταν πολύ ωραία!


ΛΟΥΚΑΣ


Την  Πέμπτη,  μας επισκέφτηκε στην  τάξη η κυρία Αλεξάνδρα Μητσιάλη, η συγγραφέας του παιδικού βιβλίου «Το όνειρο του Παντοφλίνου». Η συγγραφέας μας διηγήθηκε το παραμύθι και εμείς της κάναμε κάποιες ερωτήσεις που είχαμε ετοιμάσει. Στο τέλος, μας διάβασε λίγο από ένα άλλο της βιβλίο και της χαρίσαμε τις ζωγραφιές που είχαμε κάνει. Εκείνη μας μοίρασε από ένα σελιδοδείκτη.
Μου άρεσε πολύ που γνώρισα από κοντά τη συγγραφέα του βιβλίου!
ΜΑΓΙΑ


Σήμερα μας επισκέφθηκε στην τάξη του σχολείου μας,  η κυρία Αλεξάνδρα Μητσιάλη, Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Εγώ και οι συμμαθητές μου, είχαμε.  διαβάσει ένα από τα βιβλία της. Και μετά από λίγο, μιας διάβασε μερικά κείμενα από ένα άλλο βιβλίο της. Ύστερα, μας έδωσε. Σελιδοδείκτες, με την φωτογραφία ενός βιβλίου της.
ΧΡΗΣΤΟΣ


Η κυρία Μητσιάλη ήρθε στην τάξη μας. Είναι η συγγραφέας που έγραψε το βιβλίο «ο Παντοφλίνος». Της κάναμε ερωτήσεις για την ζωή της και αυτή μας απαντούσε αλλά το λάθος που είχαμε είναι ότι μερικοί είχαν ίδιες ερωτήσεις με τον άλλον. Στο τέλος η κυρία Μητσιάλη μας διάβασε ένα άλλο δικό της βιβλίο. Διάβαζε πολύ ωραία. 
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ 


Σήμερα στο σχολείο ήρθε η κυρία Μητσιάλη και μας είπε πολλά πράγματα για την ιστορία του «Παντοφλίνου». Επίσης μας διάβασε και ένα από τα βιβλία που έχει γράψει η ίδια. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί το βιβλίο που μας διάβασε ήταν πολύ ωραίο και έβαζε χρώμα στη φωνή της. 
ΓΙΑΝΝΗΣ
 
Σήμερα ήρθε η κυρία Μητσιάλη στο σχολείο μας. Την ρωτήσαμε διάφορα πράγματα για το βιβλίο που έγραψε. Το βιβλίο λέγεται "Το όνειρο του Παντοφλίνου". Εγώ την ρώτησα άμα ήθελε να γίνει το βιβλίο της musical και είπε "ναι". Μας διάβασε ένα παραμύθι και μετά μας έδωσε σελιδοδείκτες και βγήκαμε έξω στην αυλή.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 


Πριν λίγες μέρες μας επισκέφτηκε η κ. Μητσιάλη που είναι μια σπουδαία συγγραφέας.                                        Την είχε καλέσει η κ. Δήμητρα που έχει τη Δευτέρα Δημοτικού.                                                                                     Εμείς είχαμε διαβάσει "Το όνειρο του Παντοφλίνου" που το είχε γράψει αυτή.  Κανονικά θα ερχόταν και το άλλο τμήμα, αλλά δεν ήρθε. Ρωτήσαμε την κυρία γιατί δεν ήρθε και αυτή ΄μας είπε ότι η κ. Μητσιάλη δεν ήθελε επειδή δεν είχαν διαβάσει κανένα απ' τα βιβλία της.                                            Στο τέλος μας διάβασε ένα παραμύθι που κι αυτό το είχε γράψει η ίδια. Το βιβλίο λεγόταν "Το απίστευτο σχέδιο της Μυρτώς και του Περική" και πρωταγωνιστούσε η μάγισσα Λεφτού. Μας το διάβασε υπέροχα και μας άρεσε πάρα πολύ. 
Πέρασα φανταστικά.
ΖΩΗ


Μας εξήγησε μια ιστορία με τη γάτα της. Εντυπωσιάστηκα και μου έδωσε ένα μάθημα: ότι οι άνθρωποι είναι φιλικοί με τα ζώα αλλά κάποιοι φοβούνται κάποια. Λογικό είναι κι εγώ φοβάμαι τους σκύλους και τις γάτες. Μας διάβασε ένα δικό της παραμύθι με μια μάγισσα. Δεν μου άρεσε, αλλά δεν πειράζει. Πιο πολύ μου άρεσε η ιστορία με τη γάτα της. Πέρασα πολύ ωραία και θα ήθελα να ξαναρθεί η κ. Μητσιάλη.
ΘΕΟΔΩΡΑ

Την Πέμπτη η κυρία Αλεξάνδρα Μητσιάλη, η οποία έιναι συγγραφέας και έχει γράψει πολύ ωραίες ιστορίες μας επισκέφθηκε. 
Εμείς είχαμε διαβάσει μια από τις ιστορίες της, τον Παντοφλίνο.                                                                                     Όταν μπήκε στην τάξη, ξεκινήσαμε να της κάνουμε ερωτήσεις, οι οποίες ήταν γραμμένες σε χαρτί. Την ρωτήσαμε μάλιστα αν θέλει να γίνει αυτό το βιβλίο μιούζικαλ και απάντησε "ναι" και μας είπε ότι θέλει να το παρουσιάσουμε εμείς πρώτοι.
Αφού τελειώσαμε με τις ερωτήσεις, μας διάβασε από ένα άλλο της βιβλίο ένα απόσπασμα. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να μας διαβάσει πολύ, επειδή χτύπησε το κουδούνι. Πέρασα πολύ ωραία.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ


Χθες την Πέμπτη 1 Ιουνίου ήρθε η κυρία Αλεξάνδρα Μητσιάλη, η συγγραφέας, για να της κάνουμε ερωτήσεις για ένα βιβλίο που το έχει γράψει αυτή. Το βιβλίο λέγεται "Το όνειρο του Παντοφλίνου". Απάντησε στις ερωτήσεις μας και μας είπε και μια ιστορία με ένα γατάκι. 
Μου άρεσε, γιατί ο τρόπος που μιλούσε και έλεγε την ιστορία που μας διάβασε είχε χρώμα.
ΕΡΜΗΣ


Την Πέμπτη ήρθε στην τάξη μας η κυρία Μητσιάλη. Της κάναμε ερωτήσεις για το βιβλίο που διαβάσαμε, τον Παντοφλίνο. Μετά μας διάβασε ένα άλλο βιβλίοκ και στο τέλος μας έδωσε σελιδοδείκτες.
ΑΛΕΞΙΑ

Η κυρία Μητσιάλη είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος και έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν ήρθε στην τάξη μας και μας μίλησε για τα βιβλία της ήταν όλο χαμόγελο. Η κυρία Μητσιάλη μου αρέσει σαν χαρακτήρας γιατί είναι ένας άνθρωπος εκφραστικός και είναι ωραίο συναίσθημα να σου ανοίγουν την καρδιά σου με την πιο χρωματιστή πόρτα και μπροστά σου να αντικρίζεις ένα λαμπερό χαμόγελο και έναν κόσμο καινούργιο με χαρούμενα ζωάκια και το κυριότερο μια γερή δόση φαντασίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου